PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE AL&M DOO BEOGRAD
Mesto: Beograd | Ulica: Pedje Milosavljevića 14/9
Naziv delatnosti: Preduzeće za trgovinu i usluge
Matični broj: 17570536 | PIB: 103528409
Web: www.nonameindustry.rs | Telefon: 063355302 | Email: nni@heartcare.sushthojibon.com

USLOVI KUPOVINE

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici “ AL&M doo “ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa Uslovima korišćenja, jer ona utiču na Vaša zakonska prava i obaveze. Ukoliko se ne slažete sa svim navedenim u Uslovima korišćenja preporuka je da ne koristite usluge ove web stranice, jer naručivanjem naših usluga ili proizvoda pristajete na sve vezano u navedenim Uslovima. Internet prodavnica “ AL&M doo “ zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Kao korisnik ove web stranice i usluga firme “ AL&M doo “ obavezujete se da poštujete Opšte uslove korišćenja koje možete naći na sajtu.

Korišćenjem ove stranice, garantujete da ste:

zakonski spremni da uđete u ugovorne odnose;
imate najmanje 18 godina;
da su lične informacije koje ste nam dali prilikom registracije tačne i istinite, potpune i ažurne i da se ne predstavljate kao druga ličnost ili entitet.

I KOMUNIKACIJE ELEKTRONSKIM PUTEM

Naša komunikacija obavljaće se putem elektronske pošte ( email adresa: nni@heartcare.sushthojibon.com). Sve relevantne informacije ćemo objavljivati na ovoj web stranici.

II POLITIKA PRIVATNOSTI

Prihvatanjem Uslova korišćenja saglasni ste da prikupljamo, čuvamo i obrađujemo Vaše lične podatke (u marketinške i istraživačke svrhe radi unapređenja kvaliteta usluga). Kao Internet Prodavnica “ AL&M doo “ obavezujemo se da ćemo čuvati Vašu privatnost u skladu sa zakonom i od Vas su nam potrebni samo neophodni podaci u cilju pružanja kvalitetne usluge , poslovanja i informisanja u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Imate mogućnost da se izbrišete sa mailing liste nakon predmetne kupovine. Vaši podaci su dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice “ AL&M doo “ (i poslovni partneri) lično su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Ukoliko dođe do promene Vaših podataka, preporučujemo da nas o tome obavestite putem e-maila nni@heartcare.sushthojibon.com.

III ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

IV IZMENE

Zadržavamo pravo na:

1. Povremenu izmenu ovih Uslova koje će biti istaknute putem objave na web stranici. Ukoliko nastavite sa korišćenjem stranice nakon isteka datuma objave i početku primene ovih izmena i dopuna, Vaše dalje korišćenje smatra se pristanakom na izmene u Uslovima korišćenja;
2. Izmenu ili povlačenje, privremeno ili trajno, ove web stranice i svih materijala objavljenih na stranici, i ukoliko nastavite da koristite web stranicu potvrđujete da nećemo snositi odgovornost za nastale izmene ili povlačenje;
3. Izmenu korisničkih identifikacionih podataka ili lozinki koje smo Vam pružili, bez obzira da li su odabrane sa Vaše ili naše strane, ukoliko smatramo da ste pogrešno shvatili korišćenje i upotrebu ovih Uslova korišćenja.

V SPECIFIKACIJA NARUDŽBINE I REZERVACIJA

Sve narudžbine su predmet prihvatanja i dostupnosti. Ukoliko naručeni proizvodi ili usluge nisu dostupni, o tome ćemo Vas obavestiti putem emaila I ponudićemo Vam opcije da sačekate da proizvod bude dostupan na zalihama, tj. da smo u mogućnosti da pružimo naručenu uslugu ili opciju poništenja narudžbine. Bilo kakve narudžbine s Vaše strane smatraće se ponudom za kupovinu naših proizvoda i usluga, pa zadržavamo pravo u tom slučaju, da odbijemo takve ponude u svako doba. Potvrđujete da bilo kakva automtska potvrda koju možete dobiti od nas neće značiti da smo kupovinu roba ili usluga prihvatili. Kupovina roba ili usluga postaje aktuelna zaduživanjem Vaše platne karmic. Nećemo biti u obavezi da pružimo usluge ili dostavimo proizvode koje su deo Vaše narudžbine sve dok kupljeni proizvodi ili usluge nisu potvrđeni u posebnoj “Potvrdi narudžbine”.

Mi ćemo preduzeti sve razumne mere skladno našim mogućnostima, kako bi sačuvali sve detalje narudžbine, ali ne snosimo odgovornost u slučaju gubitka koji je nastao zbog neovlašćenog korišćenja treće strane.

Proizvodi koji se prodaju na web stranici nisu namjenjeni za preprodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo da poništimo narudžbinu i suspendujemo korisnički račun ukoliko smatramo da je narudžbina u suprotnosti sa Uslovima korišćenja.

VI-a CENE I PLAĆANJE

Sve cene prikazane na web stranici uključuju PDV u važećem iznosu i tačni su u trenutku objave na stranici. Ipak, zadržavamo pravo na izmenu cena u bilo koje vreme bez prethodne najave (osim što bilo kakve promene neće uticati na narudžbine za koje smo Vam poslali “Potvrde naružbine”).

Sva plaćanja se vrše u valuti srpski dinar (RSD). Iznos za koji se zadužuje Vaša platna kartica dobija se konverzijom cene iz eura u srpski dinar u skladu sa važećim kursom Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja iznosa na platnoj kartici i pretvaranja u vašu lokalnu valutu primeniće se kurs vezan za plaćanje platnim karticama. Kao rezultat konverzije postoji mogućnost pojavljivanja male razlike od prvobitne cene navedene na našoj web stranici.

Plaćanje se može izvršiti platnom karticom koju prihvata Banca Intesa ad Beograd. Vaš račun koji je vezan za instrument plaćanja se zadužuje pre isporuke proizvoda ili pružanja usluge.

U retkim slučajevima, može se dogoditi da istaknuta cena prilikom plaćanja nije tačna, a mi isto otkrijemo pre slanja “Potvrde naružbine” u tom slučaju nismo dužni prodati proizvod prema ceni koja je u tom trenutku vidljiva, nego prema onoj koja je važeća u trenutku narudžbine. Mi se uvek trudimo da su cene robe ili usluge prikazane na našoj web stranici tačne, međutim ponekad se dogode greške. Ukoliko otkrijemo grešku u ceni robe ili usluge koju ste naručili, obavestićemo ćemo Vas o tome što pre i ponudićemo Vam opciju ponovne potvrde Vaše narudžbine po ispravnoj ceni ili opciju otkazivanja iste. Ukoliko ste otkazali narudžbinu, a već ste platili uslugu koja nije izvrsena proizvod koji još uvek nije poslat, izvršićemo vam povraćaj novca u punom iznosu. Troškove vraćanja novca snosi kupac.

Potvrđujete da je platna kartica koju koristite prilikom kupovine Vaše vlasništvo. Sve platne kartice podležu proverama ispravnosti i odobrenja od strane izdavaoca kartice. Ukoliko kartična kuća iz bilo kojeg razloga odbije plaćanje, nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili čak izostanak isporuke proizvoda I usluge.

VI-b IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.
Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala Vam na razumevanju.

VII ISPORUKA

Prilikom kupovine usluga na našoj web stranici uz “Potvrdu narudžbine” na Vašu email adresu dostavljamo vam potvrdu kupovine.

Za proizvode koji su Vam isporučeni preuzimate rizik u momentu slanja proizvoda na adresu isporuke koju ste naveli prilikom narudžbini proizvoda. Ne snosimo odgovornost ukoliko nam niste pružili tačne i potpune podatke o adresi isporuke odnosno ako niste preuzeli pošiljku sa adrese naznačene u Vašoj narudžbini.

Dostavu proizvoda vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se ne plaćaju za sve kupovine u ukupnom iznosu od 15.000,00 RSD i više. Za kupovine u iznosu manjem od 15.000,00 RSD troškove dostanve snosite Vi. Troškove dostave plaćate kuriru u gotovini. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je potpisati adresnicu. Najkasnije 3 dana od slanja “Potvrde narudžbine” šaljemo proizvode na Vašu adresu osim za naznacene duze isporuke, i kako ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje Vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja da smo pošiljku poslali. Za sve nepravilnosti koje nastanu u toku isporuke, odgovornost je na kurirskoj službi.

VIII REKLAMACIJE

1. ZAMENA I RASKID KUPOVNE

Kupac može poslati zahtev za zamenu / raskid kupovine proizvoda ili odabrane usluge na email adresu nni@heartcare.sushthojibon.com i to u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda ili uplate određene usluge.

U slučaju raskida kupovine ili zamene proizvoda, kupac je u obavezi da isti proizvod vrati na adresu “ AL&M doo “ u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i znakova da je proizvod korišćen. Zamena ili raskid kupovine za odabranu usugu moguće je samo ukoliko kupac nije započeo korišćenje iste. U suprotnom u odnosu na navedeno, “ AL&M doo “ nije u obavezi da kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene ili obavi zamenu proizvoda/usluge.

Troškove vraćanja ili zamene proizvoda i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Drugi proizvod ili usluga za koji se vrši zamena mora biti iste ili veće vrednosti, uz doplatu.

U slučaju raskida kupovine od strane kupca u navedenom roku, “ AL&M doo “ je dužan da kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene u roku od 14 dana od dana prijema zahteva kupca za raskidu kupovine, pod uslovom da je kupac u navedenom roku vratio proizvod na adresu “ AL&M doo “ u originalnoj ambalaži, bez oštećenja i znakova da je proizvod korišćen, tj. ukoliko nije započeo korišćenje uplaćene usluge.

2. PRIGOVOR

Ako isporučeni proizvod/usluga nije saobrazna opisu na sajtu, kupac ima pravo da podnese prigovor. Kupac prigovor može poslati na email adresu nni@noname.rs.

Pravo na prigovor ima svaki kupac koji je izvršio kupovinu na internet prodavnici “ AL&M doo.

“ AL&M doo “ je dužna da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema prigovora na email adresu nni@heartcare.sushthojibon.com, odgovori kupcu na dostavljeni prigovor.

Odgovor “ AL&M doo “ na prigovor kupca mora da sadrži odluku da li prihvata prigovor, izjašnjenje o zahtevu kupca i konkretan predlog i rok za rešavanje prigovora.

Ukoliko “ AL&M doo “ iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu kupca u navedenom roku, dužan je da o produženju roka za rešavanje prigovora obavesti kupca i navede rok u kome će ga rešiti, kao i da dobije njegovu saglasnost. Produženje roka je moguće samo jednom.

Kupac u svakom slučaju nema pravo na raskid kupovne ukoliko je nesaobraznost proizvoda neznatna.

Rešavanje eventualnih zahteva vršićemo u skladu sa zakonom koji reguliše ovu oblast.

IX POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe/odustajanja od usluge i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, “ AL&M doo “ je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice kojom je izvršena kupovina.

X INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu su vlasništvo Internet prodavnice “ AL&M doo “ ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti “ AL&M doo “. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na našoj web stranici smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranici isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Iako se trudimo da sadržaj na stranici bude tačan i precizan ne možemo prihvatiti odgovornost ukoliko to nije slučaj. Kao pogodnost za naše kupce, web stranica može sadržati linkove za druge web stranice ili materijale za koje ne snosnimo odgovornost, niti ih proveravamo ili odobravamo.

XI KORIŠĆENJE WEB STRANICE INTERNET PRODAVNICE “AL&M doo”

Prilikom korišćenja ove web stranice prihvatate da ne možemo garantovati, niti biti odgovorni za sigurnost web stranice, kao i da ne snosimo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu na Vašoj računarskoj opremi koja je nastala korišćenjem naše web stranice .

Kao korisnik ove web stranice saglasni ste da nećete kršiti zakon, a ukoliko se to dogodi “ AL&M doo “ ćepreuzeti sve mere radi prijave takvih kršenja nadležnim institucijama uključujući i saradnju sa nadležnim telima radi otkrivanja Vašeg identiteta. Kršenjem pravila i prijavom nadležnim institucijama prestaje i Vaše pravo na korišćenje naše stranice.